dijous, 16 de desembre del 2010

ELS XIQUETS I XIQUETES DE P-5 FEM PASTA DE SAL

Nadal ja és aquí i els caragols, els elefants i els dofins hem preparat moltes coses per a cel·lebrar-lo. Aquest any hem fet una cosa molt divertida i original. Hem treballat amb pasta de sal. Semblava plastilina i fins i tot venien ganes de menjar-te-la!!! Però no, les mestres ja ens van avisar que no era per menjar.
Preneu nota: per a elaborar la pasta necessitem farina, sal, colorant alimentari i aigua. Ho posem tot en un bol i ho remenem fins que queda una massa ben compacta.


Ens preparem per a remenar la pasta de sal.



Ja la tenim preparada!!
Tots i totes vam colaborar en l'elaboració de la pasta de sal. Les mànigues arromangades, el cul a terra i preparats per a remenar-la amb les mans!! Què divertit!! Un cop la massa preparada i amb uns motllos nadalencs d'allò més bonics vam fer les figuretes a la classe. Vam fer-ho molt a poc a poc perquè la pasta estava toveta i es podia trencar fàcilment. Un cop acabades, les vam dur al forn per endurir-les una miqueta. Si, si, com si fossin galetes!! Bé, ja no us expliquem res més, ja veureu vosaltres mateixos quines figuretes més boniques han fet els xiquets i xiquetes de P-5!!


Triem els motllos per fer figuretes. 

I ja estan llestes per portar al forn!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada